Despre noi

COMERCIALIZEAZA, PROIECTEAZA SI MONTEAZA INSTALATII FRIGORIFICE SI CLIMATIZARE CAPACITATE TEHNICA

RESURSE TEHNICE SI UMANE


SC FRIGOEXPRES SRL este o societate infiintata in anul 1996, avind un capital social de 2.000 lei, cu domeniul de activitate in camere frigorifice, instalati frigorifice, aer conditionat,ventilatii industriale, instalatii pentru prelucrarea laptelui, carnii, legume-fructe, depozite en-gros domenii pe care le acoperim cu un numar de opt angajati proveniti majoritatea de la SC Tehnofrig SA unde s-au format ca specialisti in domeniile respective.

Societatea noastra a obtinut toate certificatele pentru lucrul cu agenti frigorifici care se gasesc in instalatiile de frig si aer conditionat.

Ca si mod de lucru suntem impartiti in trei echipe, doua actioneaza prin tara iar cea dea treia este pentru interventi la garantii sau isi desfasoara activitatea in atelier. Fiecare echipa este dotata cu echipament adecvat activitati (aparat sudura, trusa frigotehnist, trusa electrician, mijloc de transport).

Ca si structura administrativa societatea noastra este condusa de Dl.Jeler Dorel, patronul societatii, iar echipele de lucru au fiecare un sef de lucrari.


Echipamentele si utilajele frigorifice necesare desfasurari activitatii sunt aduse din import in special din Germania, de la reprezentanta “SCHISSEL”si din Suedia de la firma « BEIJERREF » care este distribuitor al marcilor, Bitzer, Frascold, L`Unite Ermetique, Crocco in domeniul automatizarii folosim aparatura Tele Mecanique si Siemens.

In domeniul de climatizare si ventilatie suntem distribiutori si montatori zonali pentru echipamentele Daikin in domeniul rezidential si comercial si pentru echipamentele Wolf in domeniul industrial.

Pentru sisteme de ventilatie folosim echipamentele Atrea care ofera un sistem complect de ventilare, unitate centrala de tratare aer cu recuperare de caldura.

Ca si portofoliu in domeniul sistemelor de climatizare si ventilatie in domeniul rezidential avem cladiri de birouri cum ar fi cladirile Victor Babes Office ,Restaurant Livada, IQEST Data Center din Cluj Napoca, Romania, fabrici de mezeluri si abatoare de porci si pui in Romania pentru sisteme de ventilatie industriale.

In domeniul calitatii reusim sa oferim intodeauna servicii remarcabile prin munca in echipa, prin valorificarea experientei, prin responsabilitate si inovatie- toate acestea reflectindu-se in calitatea rezultatelor noastre.

Intreaga gama de echipamente au certificate ISO 9001 si corespund normelor de protectie a mediului agreate de Comunitatea Europeana.

Camerele frigorifice sant executate din panouri termoizolante importate de la firma « GRUPPO MANNI » , Verona – Italia.

Gama de dimensiuni este de la 30 mm grosime pana la 250 mm, sunt vopsite cu vopsea alimentara si corespund cerintelor sanitar veterinare.


Director

Jeler Dorel